• FRUPP AVIETĖ - ŠALTYJE DŽIOVINTI (LIOFILIZUOTI) BATONĖLIAI (50vnt.)
  • FRUPP AVIETĖ - ŠALTYJE DŽIOVINTI (LIOFILIZUOTI) BATONĖLIAI (50vnt.)
-25€

Prekės kodas: FRUPP-AVIETE

Turimas kiekis: 3

Gamintojas: FRUPP

Galima pritaikyti dovanų kuponą "Dovana mamai"!

Dėl smarkiai išaugusios produktų paklausos ir prekių bei patalpų reguliaraus dezinfekavimo užsakymai pristatomi per 2- 4 darbo dienas. 

Produktai galioja ~ 12 mėn.

€49.99

Suvalgydamas FRUPP batonėlį, suvalgysi saują šviežių aviečių, kurios stiprina imunitetą1!

  • Avietės FRUPP batonėliams skinamos sezono įkarštyje, kai yra pačios skaniausios bei sukaupusios daugiausia naudingų medžiagų;
  • Džiovinamos pažangiausiu liofilizacijos būdu (vakuume -50C);
  • Batonėliai supakuoti, kaip saldainiai.
  • Avietės naudingos imunitetui, nes jose gausu vitaminų C, K, B1, B2, PP, karotinoidų bei mangano, padeda organizmui įsisavinti geležį. 

FRUPP batonėliai yra visaverčiai užkandžiai

  • Labai daug skaidulinių medžiagų, kurios itin reikalingos sveikam žarnynui;
  • Daug polifenolio, kuris stiprina ir apsaugo organizmą nuo įvairių ligų;
  • Be glitimo, be pridėtinių dažiklių ir konservantų, be pridėtinių riebalų ir druskos;
  • Frupp Kids yra be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūraliai uogose ir vaisiuose esančių cukrų.

Maistingumo informacija: 

Prekės ženklas: FRUPP (Kilmės šalis: Lenkija, ES)


FRUPP avietė

Sudėtis: avietės (31%), vaisių ekstraktas (saldžiavaisis pupmedis, obuoliai, vynuogės), vaisių sulčių koncentratas (obuoliai, vynuogės), trehalozė, maltodekstrinas, tirštiklis: pektinas. 

Produkto sudėtyje gali būti: pieno, sojos, žemės riešutų ir lazdyno riešutų pėdsakų.

Maistinė vertė viename batonėlyje (10 g): energetinė vertė - 155 kJ / 37 kcal; riebalai - 0 g, įskaitant sočiųjų riebiųjų rūgščių - 0 g; angliavandeniai - 7,9 g, įskaitant cukrų - 5,6 g; skaidulos - 1,5 g; baltymai - 0,4 g; druska - 0 g. Polifenolio kiekis: 400 mg


1Normaliai imuniteto veiklai reikia: cinko, folatų (folio rūgšties/vitamino B9), geležies, seleno, vitamino A, vitamino B12, vitamino B6, vitamino C, vitamino D. Duomenų šaltinis: ES reglamentas Nr. 432/2012

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink